Boltt Machinery Zeeflijn

Boltt Machinery
Facebook

Boltt Machinery zeeflijn, voorzien van de nieuwste technieken.

Boltt machinery heeft voor het tulpenseizoen een zeeflijn geleverd. De zeeflijn is voorzien van de nieuwste technieken en compleet op maat en naar wens van de klant gemaakt. In de zeeflijn staan een Boltt kistenvuller, Boltt doseerband en een Boltt Kistenkantelaar.

Kistenvuller
Deze volautomatische PLC gestuurde kistenvuller beschikt over een vlakke band voor grote capaciteit. De machine tilt de kuubskisten op, welke vervolgens zijwaarts met de transportband afgevuld worden. De kist gaat omhoog terwijl de band horizontaal blijft, om zo productvriendelijk het product in de kist te leggen. Een hoge capaciteit is nodig om de kisten zorgvuldig en snel af te vullen. Het pendelen van de transportband in de kist zorgt voor een goede en luchtige vulling om zo stortkegels in de kist te voorkomen. De transportband van de kistenvuller is uitgevoerd met Van der Graaf trommelmotoren.

Kistenvuller bekijken >

Kistenkantelaar met buffer-doseerband
De kisten kantelaar met buffer-doseerband is zeer geschikt voor een zeeflijn of voor de aanvoer van een sorteerlijn. De gebruiksvriendelijkheid van deze machine is erg hoog. Je plaatst aan het begin van de dag een volle kist bovenin de machine en start de kistenkantelaar. Vanaf dat moment gaat alles – de hele dag – automatisch. Zodra de volle kist leeg is, gaat de kist met d.m.v. een lift naar de onderste positie. Zo kan je direct de volgende kist weer bovenaan plaatsen. Op deze manier bespaar je dus een aantal heftruck bewegingen, oftewel: tijd.

Kistenkantelaar bekijken >

Wij bedanken de klanten voor het vertrouwen en wensen ze heel veel werkplezier met deze zeeflijn. Bij Boltt Machinery maken wij de machines specifiek voor jou op maat. Informeer naar alle mogelijkheden.

augustus 4, 2021