VACATURE: ELEKTROMONTEUR

Boltt Machinery
Facebook

Ben jij na je eerste baan toe aan wat meer ‘spanning’ in je carrière? Dan durven wij wel te zeggen dat je hier niet om heen kan! In ons snelgroeiende team van ambitieuze machinebouwers in de agro-sector zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste elektromonteur die een eigen visie op het vak heeft en graag meedenkt over hoe dingen beter kunnen!

Allereerst: wie is Boltt Machinery?

Boltt Machinery is een team van jonge, ambitieuze machinebouwers voor de agro-sector. Boltt Machinery staat voor uitdaging, innovatie en 100% klantgerichtheid. Onze flexibele manier van (anders) denken en werken maakt dat wij exact creëren wat de klant wil én nodig heeft. We hebben een natuurlijke passie voor ons vak en onze sector; dit brengen we elke dag samen met jou in de praktijk. We ontwikkelen onze eigen machines en techniek en denken graag na over hoe het beter kan.

Bouwer zoekt elektrotechnicus

Waar we naar op zoek zijn? Idealiter heb je al werkervaring opgedaan als elektrotechnicus en ben je klaar voor de volgende stap. Je bent kritisch en op een gezonde manier eigenwijs; je gaat een elektrotechnische uitdaging met plezier aan en denkt samen met collega’s na over de gewenste oplossing. Je hebt kennis van programmeren en brengt een stukje creativiteit in de techniek; als jij een kast anders in elkaar zou zetten zijn we benieuwd naar welk schema jij bedenkt. Samengevat:

 • MBO met werkervaring óf HBO werk- en denkniveau met een elektrotechnische opleiding
 • Kritische en proactieve houding t.o.v. elektrotechniek
 • Veelzijdig inzetbaar binnen het werkveld
 • 40 uur per week beschikbaar
 • Positieve instelling en gezonde dosis humor

Dit bieden wij jou

De ‘Boltt Machinery filosofie’ bestaat uit passie, ambitie, professioneel werken en plezier / humor. We gaan met plezier naar ons werk en sluiten de dag gezellig met elkaar af. Serieus plezier maken noemen we dat. Binnen de machine-ontwikkeling en -bouw streven we naar perfectie, altijd extra meerwaarde bieden aan de klant. We leren graag van elkaar en kijken altijd hoe dingen beter kunnen. Als elektromonteur vervul je een belangrijke rol hierin en luisteren we naar jouw opvattingen. Daarnaast sluiten we de week altijd af met een biertje en een bitterbal op de vrijmibo. Dit is voor jou:

 • Een marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen
 • Een uitdagende en veelomvattende technische functie
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden in cursus en opleiding
 • Veel zelfstandigheid en vrijheid in je functie
 • Gezellige werksfeer en een gezellige kantine mét snookertafel
 • Mogelijkheden om jouw kennis uit te breiden d.m.v. cursussen

Solliciteer naar deze functie!

Hebben wij jou kunnen overtuigen van onze kernwaarden en onze passie voor het vak? Solliciteer dan naar de functie van Elektromonteur! Bij Boltt houden wij van een persoonlijke benadering, dus je bent altijd welkom om een bakje koffie te komen doen. Wij maken graag kennis met je! Rechtstreeks solliciteren kan natuurlijk ook, stuur je CV en een (korte) motivatiebrief naar info@bolttmachinery.nl of bel of WhatsApp met Rudy (06 1302 5921) of Pim (06 2023 6774).

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

maart 1, 2021