Boltt Machinery sorteerlijn

Boltt Machinery
Facebook

Boltt Machinery sorteerlijn voorzien van de nieuwste technieken

Boltt Machinery heeft in het bloembollenseizoen een sorteerlijn van 1.60cm breed geleverd. De sorteerlijn is voorzien van de nieuwste technieken en compleet op maat en naar wens van de klant gemaakt. De nieuwe machines zijn door Boltt Machinery in een zeer korte periode in ontwikkeling genomen en gerealiseerd.

Omdat er een compacte aandrijving is ontwikkeld door Boltt Machinery is de valhoogte van het product heel erg klein. Deze sorteerlijn is uitgevoerd als een trap-sorteerlijn, de grootste bloembollen gaan als eerste via een dwarsband naar een telmachine en vervolgens naar het volautomatische kistenvulsysteem.

De verrolbare band is uitgevoerd met een bufferfunctie zodat de sorteerlijn niet uit gaat tijdens het wisselen van de kist. Het kanteljuk is uitgevoerd met kleppen waardoor er een kist door de rug van het kanteljuk getransporteerd kan worden door middel van een rollenbaan. De doorvoerbanden voeren de bollen door naar de volgende sorteermachine. Op deze manier kunnen er zo min mogelijk beschadigingen aan het product optreden.

Wij bedanken de klanten voor het vertrouwen en wensen ze heel veel werkplezier met deze sorteerlijn. Bij Boltt Machinery maken wij de machines specifiek voor jou op maat. Informeer naar alle mogelijkheden.

september 23, 2020