Boltt Machinery BIO Sorteerlijn

Boltt Machinery
Facebook

Sorteerlijn met radiaal sorteermachine voor biologische producten.

Voor de EKO boerderij in Marknesse hebben wij een sorteerlijn mogen realiseren. Middels deze sorteerlijn worden biologische producten gesorteerd. De sorteerlijn heeft een aanvoer d.m.v. een doseerkantelaar waardoor je een mooie continuïteit in je aanvoer kunt creëren.

De dwarsband waar de kantelaar het product op brengt is verrolbaar uitgevoerd om zo meerdere routes te kiezen. Zo kan het product naar de spoeltrommel of naar de radiaal sorteermachine. De band is ook uitgevoerd met een verstelbare rollenreiniger. Je kunt het product in maar liefst 3 maten sorteren en daarnaast met 2 rollenleestafels nalezen.

De grote capaciteit van de sorteermachine komt zeker ten goede op de Biologische EKO boerderij. De lijn is zeer geschikt voor een groot scala aan producten. Zo worden er op de EKO boerderij onder andere aardappelen, pastinaken, knolselderij en wortels gesorteerd. Omdat de Boltt BIO sorteerlijn op maat is gemaakt is deze erg breed inzetbaar. Zo kan er in zowel een klein fust als in grote kuubskisten gedraaid worden. Alles compleet naar wens van de klant.

Wij bedanken de EKO boerderij voor het vertrouwen en wensen hen veel sorteerplezier! Ben je ook op zoek naar een complete sorteerlijn? Informeer naar de mogelijkheden.

maart 6, 2021