Boltt Machinery loofscheider

Boltt Machinery
Facebook

Robuust uitgevoerde loofscheider

De Boltt Machinery loofscheider is breed inzetbaar. Met het inschuren van aardappelen kan hij gebruikt worden om losse grond en loof, maar ook kluiten van het product te scheiden. Ook een partij waar nog enkele moederknollen in zitten draai je met de band uit het product.

Tijdens het sorteerseizoen kan de machine in de sorteer of verwerkingslijn geplaatst worden. De loofscheider is uitgevoerd met dwarsrollen om het product zijwaarts te verplaatsen naar de volgende band. Verder is de machine uitgevoerd met een spindel verstelling zodat de rollen in de machine snel te verstellen zijn bij soort wissel. 

De loofscheider is robuust uitgevoerd, met een onder frame en in hoogte verstelbaar d.m.v. verzinkte schuifpoten. De band is met kunststof afgedicht en in snelheid regelbaar d.m.v. een frequentie regelaar.

Wij bedanken de klanten voor het vertrouwen en wensen ze heel veel werkplezier met deze mooie machine. Volgend seizoen ook grond uit het product draaien en/of voorsorteren? Informeer naar alle mogelijkheden. Bij Boltt Machinery maken wij de machines specifiek voor jou op maat.

augustus 19, 2020