Boltt Machinery Kistenkantelaar

Boltt Machinery
Facebook

Kistenkantelaar met buffer–doseer band

De kisten kantelaar met buffer-doseerband is zeer geschikt voor een zeeflijn of voor de aanvoer van een sorteerlijn. De gebruiksvriendelijkheid van deze machine is erg hoog. Je plaatst aan het begin van de dag een volle kist bovenin de machine en start de kistenkantelaar. Vanaf dat moment gaat alles – de hele dag – automatisch. Zodra de volle kist leeg is, gaat de kist met d.m.v. een lift naar de onderste positie. Zo kan je direct de volgende kist weer bovenaan plaatsen. Op deze manier bespaar je dus een aantal heftruck bewegingen, oftewel: tijd.

De kantelaar van Boltt Machinery is uitgevoerd met twee cilinders voor het kantelframe, en met een hydraulische hoed. De buffer- doseer band heeft een sensor regeling zodat er minimaal ruimte tussen het product ontstaat. Ook is de machine voorzien van een complete regeling om zo een zeer gedoseerde en gelijkmatige stroom van het product te creëren. De kantelaar is compleet automatisch te gebruiken en de banden zijn uitgevoerd met kunststof aan de binnenzijde en een goede afdichting. Ook is er gedacht aan het vuil wat ontstaat aan de binnenzijde, dit kan door het plaatwerk naar buiten! Dit is zeer wenselijk wanneer de machine 24 uur per dag gebruikt wordt.

Wij bedanken de klanten voor het vertrouwen en wensen ze heel veel werkplezier met deze mooie machine. Informeer naar alle mogelijkheden. Bij Boltt Machinery maken wij de machines specifiek voor jou op maat.

augustus 3, 2021