Boltt Machinery bandreiniger 160

Boltt Machinery
Facebook

Product reinigen en voorsorteren in de pel-lijn

Om op een productvriendelijke manier grond en vuil uit de tulpenbollen te halen heeft Boltt Machinery een bandreiniger gemaakt. De bandreiniger is eenvoudig verstelbaar om zo de juiste doorval te creëren.

Het vuil vangen wij op in een vuiltrechter die naar een vuilband gaat. De derde doorval wordt gebruikt als voorsorteerder. Deze doorval is ook weer makkelijk verstelbaar om de juiste maat plantgoed uit te sorteren die naar de productband gaat. De machine is compleet voorzien van kunststof afdichtingen tussen de bandovergangen zodat er geen productlekkage ontstaat.

Alle banden zijn in snelheid regelbaar om zo ook een mooie productvriendelijke overgang voor het product te creëren. De machine is in verschillende samenstellingen te krijgen. Door de minimale valhoogtes is er minder kans op beschadigingen en ziekte druk. Standaard zijn alle machines van Boltt Machinery uitgevoerd in de kleuren groen en antraciet en voorzien van een poedercoating behandeling om zo een lange levensduur te garanderen!

Wij bedanken de klanten voor het vertrouwen en wensen ze heel veel werkplezier met deze mooie machine. Volgend seizoen ook grond uit het product draaien en/of voorsorteren? Informeer naar alle mogelijkheden. Bij Boltt Machinery maken wij de machines specifiek voor jou op maat.

Leverbaar in meerdere formaten! Zie hieronder Boltt Machinery bandreiniger 60

  • Reiniging 
  • Voorsorteren 
  • Grond en vuil uit een productstroom draaien
  • Traploos verstelbaar 
  • Breed inzetbaar, voor meerdere producten geschikt
juni 27, 2020